9-3 konceptet 

FREMTIDENS NYE FERIEBOLIG KONCEPT I THAILAND

nemmere og billigere bliver det ikke !

1

Vælg størrelse på investering:


kr. 250.000

kr. 500.000

kr. 1.000.000


SOLO

Ferieboligerne har 1  

soveværelse

Pris per andel


kr. 250.000


Administrations omk.

fra kr. 950,- per måned

3

Book dine ferieuger:


Peak sæson

Højsæson

Mellemsæson

Lavsæson

2

Vælg boligen du vil holde ferie i:


Hua Hin

Koh Samui

Bang Saray

RESTEN ORDNER VI 

FAMILY

Ferieboligerne har 2-3 

soveværelser

Pris per familie fra


kr. 500.000


Administrations omk.

fra kr. 1.275,- per måned

GRANDE

Ferieboligerne har 3-4 

soveværelser

Pris per familie fra


kr. 1.000.000


Administrations omk.

fra kr. 1.975,- per måned

IDÉ

Det er egentlig ret simpelt - 9 ejere deler de samlede udgifter til 3 unikke ferieboliger i 3 af de mest mest attraktive områder i Thailand. Man investerer sammen med 8 andre i  helt nybyggede eller nyere villaer elller lejligheder i en rigtig god kvalitet som garanterer minimalt vedligeholdelse og værdien af boligen er ca. 8 gange mere end din egen investering.


Når boligerne står klar, kan de enkelte hjem beboes, nabolaget kan udforskes og livet kan leves blandt de lokale.

Alle får deres egen nøgle til hoveddøren og alle boligerne er møblerede og indflytningsklare.


NØJE UDVALGT

De valgte områder og byer, samt ejendoms projekter er nøje udvalgte ud fra variationen i oplevelser, kvalitet og en række praktiske forhold f.eks afstand til lufthavn, indkøb og strand. Det vil med andre ord sige, at alle ejere har et hjem, der kan rejses til hele året, når det passer ind i planerne, og hvor højdepunkterne i alle sæsoner kan nydes, alle steder. Med plads til familien, med plads til vennerne, med plads til hinanden.


JURA

 • Foreningerne har meget stramme regler. Opbygningen af vore foreninger minder mest af alt om andelsforeninger. Den største forskel er at der ikke er lån i vore foreninger, og dermed er der rent faktisk en meget mindre risiko ved at købe en andel i en 9-3 forening end ved feks. at købe en andelsbolig.
 • Den stramme regulering i foreningerne gør bl.a. at hvis en familie ophører med at betale sine fællesudgifter, kan de øvrige familier vælge at ekskludere familien. Hvis det sker, skal den ekskluderede familie afhænde deres ferieboligdel, og hvis de ikke selv tager skridt til at gøre det, vil 9-3 gøre det for dem.
 • Det kan synes som hårde betingelser, men i 9-3 er det vigtigere at beskytte fællesskabet mod eventuelle dårlige betalere, end at beskytte én familie med økonomiske udfordringer. Vi vil Naturligvis gøre alt for at hjælpe familien med at sælge til den bedste pris, men i sidste ende er det foreningens interesser, som vi varetager.

UBESVÆRET OG REELT EJERSKAB

Har I ejet fast ejendom i Danmark eller især i udlandet ? - Så ved I også, at der følger mange forpligtelser og meget besvær med.

9-3 administration tager sig af alt det besværlige, så I skal blot koncentrere jer om at nyde den købte bolig.


Nogle tænker måske i første omgang, at det drejer sig om Timeshare, men det er det bestemt ikke - med en Timeshare ejer man en brugsret til en bolig, men man ejer ikke noget af selve boligen, det gør man i dette koncept.


Med 9-3 ejer I 1/9 af ferieboligerne i Thailand hvilket gør, at I også er sikret jeres del af boligernes værdistigninger i årene fremover. I kan derfor direkte sammenligne en 9-3 ferieboligdel med et traditionelt ejerskab af en feriebolig i Danmark eller i Thailand, men med 9-3 ejer I blot ferieboligen sammen med 8 andre familier.


ADMINISTRATIONS OMKOSTNINGER

Det er rigtig svært at lægge et budget for en feriebolig i udlandet. Der er mange Thailandske udgifter, som vi ikke kender i Danmark, så det er umuligt at lægge et ordentligt budget, før man har en omfattende erfaring.


Vi har mange års erfaring med bolighandel i Thailand og det giver os et unikt erfaringsgrundlag, som er din tryghed for at budgetterne er fornuftige. Fællesudgifterne dækker alle faste udgifter i foreningen + lidt mere. Fællesudgifter betales forud for 12 måneder ad gangen.


Sagt helt kort, så dækker fællesudgifter ALT, herunder (men ikke begrænset til):


 • Ejendomsforsikring
 • Indboforsikring
 • Renovation
 • Fællesudgifter i ejendommen
 • Have og pool service m.m.
 • Løbende småreparationer og småanskaffelser
 • Revisor/advokat (både i Thailand og DK)
 • Lufthavnstransfer
 • Køleskab fyldt op ved ankomst
 • El og vand forbrug
 • Personlige plejeprodukter på badeværelser


Hvad dækker fællesudgifterne ikke?


 1. Hver families andel af den samlede ejendomsværdiskat i DK. (estimat vil fremgå i notat over foreningen)
 2. Rengøring afregnes efter hvert ophold
 3. Langsigtet vedligehold herunder bl.a. nyt køkken, nye vinduer og nyt tag osv. i fremtiden. Vi tilbyder at udarbejde vedligeholdelsesplaner for boligerne, så foreningerne kan tage højde for fremtidige omkostninger i denne forbindelse. 


BOOK DINE BOLIGER ONLINE - FORDELING AF UGERNE

De 9 ejere/familier i hver forening kan stort set få de ferier, som de ønsker. Dette kræver naturligvis at der en god spredning på familierne i foreningerne, det ville ikke være godt, hvis alle familier var stort set ens. En af de absolut største bekymringer for mange som overvejer et køb, er helt naturligt, om man overhovedet kan få de uger, som man gerne vil have, og hvordan fordelingen af ugerne foregår. 


Vores bookingsystem er designet, så det giver de 9 ejere stor frihed til at booke de uger, som passer dem bedst. 


Bookingsystemet er designet og sat sammen af et sæt regler som gør, at man både kan planlægge langt ude i fremtiden, men at man også kan booke spontane ferier - især udenfor højsæsonerne.

Bookingsystemet er online 24 timer i døgnet og meget brugervenligt - også for alle dem der ikke er IT eksperter. POINTSYSTEM

Alle familier får hvert år et antal point til at booke for, hvilket giver mulighed for at booke op til 17 uger per år, afhængig af om man booker høj- og eller lavsæson uger.

Alle point skal bruges i det indeværende kalenderår og er derfor tabt, hvis de ikke benyttes. Pointene frigives i to omgange, hvilket sikrer at bookingerne foregår helt stille og roligt uden stres.

VÆLG DIN INVESTERING

Herunder er vist de forskellige investerings kategorier og du kan læse mere om hvilke foreninger og boliger der er klar til salg, ved at klikke på "Til salg"

SOLO

Ferieboligerne har 1  

soveværelse

Pris per andel


kr. 250.000


Administrations omk.

fra kr. 950,- per måned

Family

Ferieboligerne har 2-3 

soveværelser

Pris per familie fra


kr. 500.000


Administrations omk.

fra kr. 1.275,- per måned

Grande

Ferieboligerne har 3-4 

soveværelser

Pris per familie fra


kr. 1.00.000


Administrations omk.

fra kr. 1.975,- per måned