PATTAYA - en storby i svøb

beachlife

nightlife

good life

Pattaya på østkysten ved Siambugten besøges hvert år af flere tusinde turister. Området er et oplagt udgangspunkt for endagsture til nærliggende og mere fredelige øer og gør, sammen med det brede udvalg af restauranter, barer,

butikker og nogle steder et livligt natteliv, Pattaya til et særdeles populært rejsemål.

Pattaya kort og godt 

Kystbyen Pattaya en af de mest kendte turistdestinationer i Thailand beliggende i den østlige del af landet ud mod Siambugten. Pattaya er historien om en lille fiskerby og havn, der i 60’erne blev opdaget af amerikanske soldater på orlov. Pattaya blev et af Thailands første udbyggede ferieområder med et stort udvalg af hoteller, gode restauranter og vandsportsaktiviteter. 

Selv om Pattaya har de sidste mange år været mest kendt for sit hektiske natteliv og fest i gaderne, er der masser af muligheder for dem, der ikke ønsker at feste – fx over 20 golfbaner, Nong Nooch Tropical Garden og flere familiepar-ker. 

Hvis man søger kystens bedste strand, skal man tage til nærliggende Jomtien Beach. Her findes en 5 kilometer lang strand med masser af muligheder for vandsportsaktiviteter og gode fiskerestauranter.


Masser af oplevelser 

Byen har med sine mange fantastiske bugtende strande meget at tilbyde for folk, der er ude efter kvalitetstid og afslapning på stranden. Find din yndlingsplads i solen på en af de mange liggestole på Pattaya Beach. Når du har slappet af, kan du leje jetski, se det hele lidt fra oven med parasailing eller bestille en dykke- eller snorkletur til den nærliggende ø, Kho Larn. Du kan også læne dig tilbage med en god bog på en af de mere uforstyrrede strandstrækninger i nærheden. Du kan søge tilflugt på strandene Dongtan Beach og Crescent Moon Beach, hvis du trænger til at komme væk fra menneskevrimlen og strandsælgerne.

Bang Saray - det "ægte" Thailand

flotte strande

lokal stemning

kultur

Bang Saray ca. 30 min syd for Pattaya, ved Siambugten, er et dejligt afslappende område uden for mange udenlandske turister. Det er derimod her, thailænderne selv tager på ferie, og her finder du dejlige, lange strande

og smukke omgivelser. 

Bang Saray kort og godt 

Med kun ca. 1,5 times kørsel fra Bangkok’s International Airport (Suvarnabhumi ), er Bang Saray en lille hyggelig fiskerlandsby beliggende på Thailands østkyst. Bang Saray tilbyder sine indbyggere og feriegæster en livsstil som ikke findes andre steder og området er velkendt for sine flotte strande og fantastiske fiske restauranter.

Dette område er i en rivende udvikling og nye restauranter, barer og andre forretninger åbner næsten dagligt i øjeblikket og hvis man ønsker lidt mere udvalg, så ligger storbyen Pattaya kun ca. 25 minutters kørsel fra Bang Saray.

Der findes allerede et antal luksus bolig projekter i dette område, men har for det meste bevaret sin oprindelige charme.