HUA HIN - byen der byder på alt fra


beach life 

til high life

Hua Hin er en sydende turistby med en unik atmosfære. Her finder du en mere traditionel
thailandsk karakter end de fleste andre badebyer i Thailand. Byen ligger 230 km syd for
Bangkok på en tange med flere kilometer lang sandstrand, der strækker sig sydpå.

Charmerende royal ferieby
I 1920’erne opførte Kong Rama IV sommer paladset "Klai Kangwon", som på dansk betyder ”Fjernt fra bekymringer” Navnet kunne ikke passe bedre på området, og det har gjort Hua Hin til et feriemål med fokus på ro, renhed og sikkerhed. I vil opleve den store respekt, thailænderne har for deres konge, både den afdøde kong Bhumibol og hans søn og efterfølger, kong Maha Vajiralongkorn.
Hua Hin byder på alt det, vi drømmer om, når vi tænker på Thailand. Besøg de lokale markeder, hvor du kan købe alt fra mad, eksotiske frugter, lokalt kunsthåndværk og souvenirs til småpenge. Udvalget af restauranter og barer i Hua Hin centrum er stort, og i de små massagesaloner kan du blive masseret fra top til tå. Tag også en tur til de store shopping centre, der sælger alt, hvad hjertet begærer.


Golf i Hua Hin i smukke omgivelser
Spiller I golf, så ligger flere af Thailands bedste golfbaner cirka 30 minutters kørsel fra Hua Hin, bl.a. den prisbelønnede Black Mountain bane, Banyan Golf Club - som er flot integreret i naturen mellem træer og klipper, og Sea Pines, som ligger direkte ned til stranden syd for Hua Hin. Ved togstationen i Hua Hin ligger Royal Hua Hin Golf Course, den ældste golfbane i Thailand fra 1924.