Ofte stillede spørgsmål 

Her kan du finde svar på de mest gængse spørgsmål, som vi får om konceptet i hverdagen. Hvis I ikke finder svar her på jeres spørgsmål, så er I naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

I dette afsnit besvares ofte stillede generelle spørgsmål

HVOR KOMMER IDEEN FRA ?


Med baggrund i mange års erfaringer med salg af ferieboliger i Thailand kunne vi se at mange familier, som egentlig var interes-serede i at købe en feriebolig, aldrig fik det gjort og det er der mange grunde til - Hvor skal vi købe ? - Bliver vi snydt når vi køber ? - Får vi købt det rigtige ? - Bliver det dyrere end forventet ? Hvad hvis der springer et vandrør mens vi ikke er der ? Skal vi leje ud for at holde udgifterne nede ? osv osv.  -  så derfra kom ideen til konceptet om at eje boligen sammen med flere familier  og dele inve-steringen og de efterfølgende udgifter med andre ligesindede.

HVEM STÅR BAG 9-3 KONCEPTET ?


Firmaets direktør og stifter, Peer Runge, fik ideen tilbage i 2018 og startede konceptet op i 2023.

HVILKE KOMPETENCER HAR 9-3 FOR AT FINDE DE RIGTIGE BOLIGER ?


Inden starten på 9-3 konceptet har vi været involveret i flere bolig projekter i Thailand og været med til at sælge flere end 100 boliger og sammenholdt med vort store netværk og kendskab til boligmarkedet i Thailand er vi godt klædt på til at vælge de helt rigtige boliger til de forskellige foreninger.

HVAD ER KRITERIERNE NÅR BOLIGERNE UDVÆLGES ?


Vi har på forhånd bestemt boligerne til en forening både mht. beliggenhed og størrelse. Den endelige valg sker efter rigtigt mange parametre, og det er en særdeles kompliceret proces, som er alt afgørende for os. Det er svært at beskrive præcist hvad vi lægger vægt på, for det varierer efter destination, budget og boligtype, men vi går altid efter bedst mulig kvalitet og et færdigt resultat der overgår ejernes forventninger.

HAR EJERNE NOGEN INDFLYDELSE PÅ HVILKE BOLIGER DER BLIVER KØBT ?


Ja, ejernes samlede præferencer indgår som et af parametrene for købene af boligerne.

HAR 9-3 EJERANDELE I BOLIGERNE ?


Nej, boligerne ejes kun af de 9 ejere i hver forening.

HVILKEN ROLLE HAR 9-3 EFTER FORENINGERNE ER STIFTET OG BOLIGERNE ER INDKØBT ?


9-3 administrerer foreningerne, når alle boliger er taget i brug. Vi varetager ejerforeningens interesser når det gælder den daglige drift, tillige med indkaldelse til generalforsamling og stiller en direktør til rådighed for samejet. Ydermere sørger 9-3 for mange andre opgaver forbundet med samejet og ejendommene.

I dette afsnit finder I svar på spørgsmål om selve ejerandelen i en 9-3 forening

ER EN EJERANDEL I EN 9-3 FORENING DET SAMME SOM TIMESHARE ?


Nej, når I har en ejerandel i en forening i 9-3 konceptet, bliver I ejere af 1/9 del af de 3 boliger der indgår i ejerforeningen, Som ejer har I også fordel og indtægt af eventuelle værdistigninger når og hvis I sælger. Ejer I en timeshare, ejer I reelt set ingenting, men har en brugsret til en bestemt bolig, ofte i en specifik uge hvert år.

HVOR MANGE EJERE ER DER I EN 9-3 FORENING ?


Alle 9-3 foreninger har 9 lige store andele, og kan dermed have op til 9 familier. Èn familie kan dog godt eje flere andele, men ikke så mange at de får flertal i foreningen.