FAMILY 01 - KR. 500.000

Månedlige fællesudgifter - kr. 1.275,-

FAMILY 01 - 500.000 DKR.

 (Hua Hin - Koh Samui - Bang Saray)

 

Med en investering på kun dkr. 500.000 kan du nu blive medejer af disse 3 flotte boliger i Hua Hin, Koh Samui og Bang Saray.Hua Hin - Flot gennemrenoveret 2-bedroom villa med pool lige udenfor døren. Boligen er beliggende i The Beach Village Resort i Sam Roi Yod ca. 40 km syd for Hua Hin. Boligen byder også på en flot delvis overdækket tagterrasse med jazucci.


* 220 m2 boligareal

* 2 soveværelser

* 2 badeværelser

* Flot tagterrase med jacuzzi

* 300m fra Dolphin Bay stranden


LINK TIL LOKATION - KLIK HER

Koh Samui - Boligen på Koh Samui er en flot 3 -bedroom duplex hjørne lejlighed, med direkte pool access og en uovertruffen havudsigt.


Boligen ligger i UniQue Residences, som er beliggende i Bangrak Hills og byder på 180 graders uovertruffen havudsigt til Chaweng Bay - Hills of Chaweng - Bays of Bangrak - Fisherman's Village og Mae Nam - Angthong Marine Park - Big Buddha - Koh Som & Koh Phangan, solnedgange.

 

Boligen ligger i gåafstand til Big Buddha, lokalt fiskemarked, små super-markeder, restauranter og barer, samt bådmolen til Koh Phangan og Koh Tao.

 

Inden for 10 minutters kørsel ligger de populære strande i Choeng Mon, Chaweng Beach og Central Festival, øens største shoppingmall og den populære Fisherman's Village.


LINK TIL LOKATION - KLIK HERBang Saray - Boligen i Bang Saray er en flot 2-bedroom lejlighed som 

ligger i Eco Resort Bang Saray som er beliggende på en førsteklasses placering lige i hjertet af Bang Saray og er planlagt til at blive færdiggjort i 2.kvt. 2026 af Sisaran Group Co.,Ltd.


Projektet består af 262 luksuriøse lejligheder, fordelt på 2 stk. 8 etagers bygninger, som er strategisk placeret omkring en fantastisk swimmingpool i lagunestil med et avanceret saltvandsfiltreringssystem i en frodig tropisk anlagt have.


Af andre faciliteter kan nævnes fitness center, roof top bar, restauranter og en "Onsen" spa.


LINK TIL LOKATION - KLIK HER


Regnestykket


Pris for andel              

Booking fee                 


Restbeløb                     Månedlig omk.             


Årlig omk.                      

:


kr.   500.000

Kr.     50.000 (betales ved reservation)


Kr. 450.000 (betales først ved stiftelse af forening)kr. 1.275,-


kr. 15.300- (betales helårligt)